Βιογραφικό

Βιογραφικό

Η Ειρήνη Καραμπά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.

Το 2002 πέρασε στις Πανελλήνιες και σπούδασε στο Τμήμα "Διατροφής & Διαιτολογίας" του ΑΤΕΙ Κρήτης, παράρτημα Σητείας. Το 2015 ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα "Διατροφής & Δημόσιας Υγείας".

Ασκεί το επάγγελμα της Διαιτολόγου από το 2006.

Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα εργάστηκε ως εθελόντρια στο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα στο Τμήμα "Διατροφή & Μεταβολισμός" καθώς ταυτόχρονα εργάστηκε κατά το διάστημα της πρακτικής της άσκησης, δίπλα σε διακεκριμένους επιστήμονες στο Εργομετρικό Τμήμα του Ολυμπιακού σταδίου (ΟΑΚΑ).

Εργάστηκε στο Τμήμα Διατροφής της Αλυσίδας Gilly Diet Παγκρατίου και στο Ινστιτούτο Be Beautiful στον Άγιο Δημήτριο, ασκώντας το επάγγελμα του Διαιτολόγου.

Πλέον βρίσκεται στο δικό της Διαιτολογικό γραφείο, στην Βάρη από το 2010. Παράλληλα με το γραφείο, δίδαξε στο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 στο ΙΕΚ Ελληνικού το μάθημα της Διατροφής. Πραγματοποιεί ομιλίες και παρουσιάσεις σε σχολεία, φροντιστήρια, εταιρείες, αθλητικούς & επιμορφωτικούς συλλόγους καθώς επίσης και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γραφείου με τη μορφή σεμιναρίων.

Eat-Fit Eat-Fit Eat-Fit