Υπηρεσίες

Σημασία δεν έχει μόνο το «πόσο έχασες» αλλά και το «τι έχασες»!!

Την απάντηση σε αυτό δίνουν οι μετρήσεις Ανάλυσης Σύστασης Σώματος (Λιπομέτρηση), με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης.

Στο γραφείο "Eat & Fit" χρησιμοποιείται ο πλέον εξειδικευμένος εξοπλισμός TANITA MC 180, για τη μέτρηση του Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας και την ολική & τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος ( Μυϊκή Μάζα, Λιπώδης ιστός, Σπλαχνικό-Κοιλιακό Λίπος και Υγρά σώματος), για να παρακολουθεί ο διαιτώμενος αναλυτικά την πορεία του σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

Η MC 180 MA είναι το επόμενο βήμα στην Ανάλυση Σύστασης Σώματος χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη πολυσυχνοτικής λειτουργίας που διατίθεται. Η ανάλυση συμπεριλαμβάνει τις τιμές λίπους, μυικής μάζας, συνολικών υγρών σώματος με λεπτομερή πληροφορία και ανάλυση εσωκυττάριου και εξωκυττάριου υγρού, τα οποία είναι βασικά στοιχεία για την εικόνα της υδάτωσης του σώματος και της αποτίμησης πάθησης.

Η απόλυτη μέτρηση για τον ακριβή προσδιορισμό

tanita

a) της σωματικής σύστασης

ολικό - τοπικό - σπλαχνικό λίπος, άλιπη μάζα σώματος, σωματικά υγρά, ένδειξη οστικής απώλειας κ.ά.

β) της μυικής μάζας

ολική - τμηματική ένδειξη

γ) του βασικού μεταβολικού ρυθμού

μεταβολισμός ηρεμίας

δ) της ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης

και της ημερήσιας θερμιδικής κατανάλωσης κατα την άσκηση

Το Armband Sensewear επιτρέπει την αναλυτική μέτρηση και λεπτομερή καταγραφή μέσω λογισμικού της Φυσικής Δραστηριότητας, μέσω των παρακάτω μετρήσιμων παραμέτρων:

Armband
  • Συνολική Κατανάλωση Ημερήσιας Ενέργειας (Θερμίδες)
  • Καταγραφή διάρκειας και έντασης της Φυσικής Δραστηριότητας (METs)
  • Καταγραφή διάρκειας και ποιότητα Ύπνου & Κατανάλωση Ενέργειας (Θερμίδες) στον ύπνο

Στις Υπηρεσίες περιλαμβάνεται η διατροφική εκπαίδευση, η υποστήριξη, η συζήτηση και ο σχεδιασμός εξατομικευμένων διατροφικών προγραμμάτων για κάθε περίσταση.

Απώλεια Βάρους

Χάστε τα περιττά κιλά, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που στοχεύει στην απώλεια λίπους και είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

 

Διατήρηση Βάρους/ Ισορροπημένη διατροφή

Θέλετε να μάθετε να τρώτε σωστά ανάλογα με το στάδιο της ζωής στο οποίο βρίσκεστε; Έχετε ήδη φτάσει στο επιθυμητό βάρος ή απλά έχετε ένα υγιές βάρος που θέλετε να διατηρήσετε; Το να μάθεις να τρως σωστά, να συνδυάζεις τα τρόφιμα από όλες τις διατροφικές ομάδες και να κατανείμεις, με βάσει τις ανάγκες σου, τα γεύματά σου σωστά μέσα στη μέρα, σου εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα, όσο και τα οφέλη για την υγεία σου

 

Κλινικά περιστατικά

Διαχειρίσου αποτελεσματικά – μέσω της διατροφής σου -παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά, η υπερχοληστερολαιμία, η υπέρταση καθώς και ορμονικές διαταραχές όπως το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

 

Γαστρεντερικές Διαταραχές

Εντόπισε τα τρόφιμα που σου προκαλούν φούσκωμα ή δυσφορία και ανακουφίσου από δυσάρεστα συμπτώματα που μπορούν να σου προκαλέσουν οι δυσλειτουργίες του γαστρεντερικού συστήματος, όπως το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου και η Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση.

 

Διαχείριση βάρους παιδιών/εφήβων

Μάθε το παιδί σου να τρώει σωστά – ανάλογα με την ηλικία του – και θέσε τα θεμέλια ώστε να εξελιχθεί σε έναν υγιή ενήλικα με φυσιολογικό σωματικό βάρος.

 

Εγκυμοσύνη- Θηλασμός

Ο τρόπος της διατροφής σας επηρεάζει άμεσα και το παιδί σας. Ακολούθηστε ένα πλάνο διατροφής που εξασφαλίζει την επάρκεια σε θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας παράλληλα τη μεταβολή του σωματικού βάρους πέρα από τα επιθυμητά όρια.

 

Εργασιακή Διατροφή

Η σωματική και πνευματική απόδοση συνδέονται άμεσα με τη καλή διατροφή. Παρακινώντας και εμπνέοντας το ανθρώπινο δυναμικό σας να ασχοληθεί με τη διατροφή και την υγεία του, μπορείτε να βοηθήσετε στην αύξηση της παραγωγικότητάς του, την ελαχιστοποίηση των αδειών ασθένειας και την γενικότερη προώθηση της υγείας και της ευεξίας των εργαζομένων.

 

Διατροφικές Διαταραχές

Η διαχείριση της ανορεξίας και της βουλιμίας απαιτεί την προσέγγιση μιας ομάδας ειδικών. Στο πλευρό λοιπόν και άλλων ειδικών υγείας μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε για το τι χρειάζεται έτσι ώστε να το αντιμετωπίσεις και να αποκτήσεις εκ νέου τη σωστή σχέση με την τροφή σου.

 

Αθλητική Διατροφή

Θέλεις να αποδίδεις στο μέγιστο, να έχεις γρήγορη αποκατάσταση και να αισθάνεσαι γεμάτος με ενέργεια κατά τη διάρκεια της άσκησης; Σε όποιο επίπεδο και αν είσαι, από ερασιτέχνης μέχρι επαγγελματίας, μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά για τις δικές σου ανάγκες, ώστε να μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέγιστο την προπόνησή σου και να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις